Doorgaan naar hoofdcontent

Hotel Review - KY Hotel Roden


Vrijdag 2 februari had ik een bruiloft in Groningen en bij de eerste gedachten dacht ik direct néé dat is wel een flinke rit heen en ook weer terug. Al vrij snel werd het duidelijk dat KY Hotel Roden werd afgehuurd voor de gasten voor €75,- per stel. Een prima prijs alleen toen ik op internet ging zoeken zag ik direct dat het niet direct een hotel was maar meer een grote boerderij. Interessant was mijn eerste gedachten maar let's go!


Wauw!! Bij binnenkomst was ik stiekem al een beetje verkocht omdat ik onwijs houdt van het landelijke thema. Dit in combinatie met een verbouwde boerderij en de omgeving zou toch helemaal goed moeten komen. Je kunt dit hotel meer zien als een Bed and Breakfast tenminste dat is het gevoel wat ik kreeg toen ik binnen stapte. Bovenstaande foto is de eetzaal waar we de volgende ochtend gezamenlijk gingen ontbijten.


Wij kwamen onze kamer binnen en ik wilde dit gewoon direct meenemen naar mijn eigen huis. Ik was opslag verliefd! Het was nog een vrij grote kamer wat ik absoluut niet had verwacht en omdat meerdere gezinnen hier kunnen overnachten kreeg je jouw kamer sleutel en de sleutel van de voordeur. Wij vertrokken gezamenlijk en kwamen ook weer gezamenlijk terug dus dat was in ons geval niet nodig.


De badkamer was ook al zo indrukwekkend met een douche met zoveel verschillende standen. Een massagestand, een stoomstand, regendouche, normale douche etc. Ze legde het per kamer uit maar ik was het eigenlijk al kwijt toen ze klaar was. Ook kon je nog radio af laten spelen, twee soorten lichten laten branden om je langzaam wakker te maken of juist heel snel. Ik heb de volgende ochtend van alles geprobeerd en vond het maar een gekke ervaring allemaal. Niet echt wat voor mij maar prima voor een keertje. Super leuk vond ik het mandje met allemaal diverse extraatjes die je normaal niet vindt in een hotelkamer. Denk aan een creme voor na het scheren, een bruistablet voor je voeten en een mini's van Rituals. 


Ik ben altijd weer bang naar de bedden want ik houd absoluut niet van een zacht bed maar ik heb hier echt heerlijk in geslapen. Lekker groot, eigen deken en een goed kussen. Wel vreemd was dat er geen stopcontact naast het bed was zodat je je telefoon kon opladen maargoed als dat het ergste is.


De volgende ochtend werden we wakker in Winter Wonderland! De foto hierboven is van de achtertuin van het hotel en een absoluut extraatje na zo'n heerlijke nacht. Het ontbijt was goed geregeld met een heel divers assortiment van croissantje tot aan harde broodjes. Elk soort beleg wat je maar kon bedenken en diverse zoetigheden. Ook werd het verse jus d'orange bijgevuld zodra hij leeg was dus daar kon je van blijven genieten. 

Er stond in de ruimte waar je in de ochtend ontbeet ook een koelkastje met frisdrank/wijn en als je dit wilde gebruiken kon je dit achteraf afrekenen bij de vriendelijke gastvrouw. Néé echt zoek je een plek om te overnachten kijk hier dan echt eens na want wauw! ik zou misschien echt nog wel eens terug gaan. 

Liefs Chantal

Reacties

  1. Het is er geweldig wij zijn al paar x geweest super lieve mensen zo vriendelijk daar kunnen ze in t westen nog wat v leren super toffe inrichting /locatie tot snel ❤

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Populaire posts van deze blog

Hoeveel soorten meloen zijn er?

Meloen is familie van de komkommer en dat betekend dat meloen eigenlijk ook geen fruit is maar een groente. Ja hier stond ik zelf ook wel even van te kijken. Meloenen worden in veel tropische en subtropische streken verbouwd maar ook groeien ze onder gecontroleerde omstandigheden in de Nederlandse kassen. Meloenen laten zich heel goed kruisen tot andere soorten hierdoor is er een enorme variatie aan meloen te koop. In Nederland zijn er een aantal meloen soorten die veel voorkomen: Galia Meloen Watermeloen Cantaloupe meloen Piel de sapo meloen Charentais meloen Honing meloen Er zouden maar liefst 70 meloen soorten op de wereld bestaan maar wie weet is dit in de tussentijd zelfs al weer uitgebreid. Zo is er ook een Gwanipa meloen en een Oranje ananas meloen. Het spreekt voor zich dat alle meloen zoet zijn en dus heerlijk door een salade, als tussendoortje of dessert. Als ik een meloensoort zou moeten uit kiezen wat absoluut favori

Kruidvat Hairstyling producten

Ik ben eigenlijk altijd wel weer op zoek naar fijne producten om mijn haar te verzorgen want ik heb helaas nog niet het perfecte product gevonden waar ik echt heel tevreden over ben. Ik stuitte zo tegen de Kruidvat hairstyling producten en besloot deze eens te proberen. Mijn kapsel zou in een mum van tijd klaar zijn voor een frisse start op school, het werk of een romantische date. Dit moeten we natuurlijk proberen met het volledige nieuwe redesign van de Kruidvat hairstyling producten en de toegevoegde nieuwe producten.  Een greep uit de producten van de Kruidvat hairstyling producten: - Curls styling gel - Curls styling cream - Curls styling mousse  - Sleek control serum - Messed up matte clay - Heat protected spray - Hold styling spray - Restyle fibre paste - Shine & care oil spray  - Texture styling spraysl - Tough power gel - Volume booster pre-styling spray Ik heb zelf erg sluik haar waardoor volume echt wel een must is en er genoeg producten zijn die ik heb gekocht maar uite

Review - Dr. Oetker Pizzaburger

Pizza daar kan je mij absoluut niet het bed voor uit krijgen want néé ik vind het niet zo heel erg lekker. Het is niet dat ik het vies vind maar het is niet zo mijn ding en als ik er dan één kies is het een kaas-ui pizza. Ja ik hoor je al lachen want dat is net een kaas-uienstokbrood haha. Al een tijd zag ik de Dr. Oetker pizzaburgers liggen in de schappen maar ik durfde het toch niet aan tot van de week. Ze waren bij de Dekamarkt in de reclame dus deed ik mijn stoute schoenen aan en nam ik ze mee. De pizzaburger is in drie verschillende smaken te verkrijgen: - Dr. Oetker pizzaburger salami - Dr. Oetker pizzaburger diavolo - Dr. Oetker pizzaburger speciale Wij kochten de Dr. Oetker salami en diavolo variant. Eerste indruk Toen ik de doos open deed kwamen daar twee plastic verpakkingen eruit met burgers. In elke verpakking zit een bovenkant en onderkant die je zelf na het bakken op elkaar moet leggen. De onderkant is redelijk goed belegd en de bovenkant is be